Om oss

Lie Ventilasjon er en ledende entreprenør og servicebedrift av komplette løsninger innen ventilasjon, VVS-system, klima og energi. Vi prosjekterer og utfører komplette leveranser til entrepriserehabilitering og bolig

Vi er opptatt av å sette kunden i fokus og ønsker å bidra til tekniske løsninger som er fornuftige og tilfredsstiller dagens krav når det gjelder energi og inneklima.

Lie Ventilasjon er en totalleverandør som både prosjekterer, leverer og installerer. For å sikre at anleggene fungerer optimalt, utfører vi også vedlikehold og servicearbeid etter installasjon.

Vi holder til i Kvålveien 13 i Sandnes.

Vår historie

Lie Ventilasjon ble etablert i 2010 og har i dag 28 ansatte. Våre medarbeidere besitter lang erfaring og høy kunnskap om ventilasjon og VVS-anlegg til tross for selskapets relativt unge alder.

Siden oppstarten i 2010 har vi utviklet oss til å bli en av de største ventilasjonsentreprenørene i Rogaland med en omsetning på ca. 70 mill.  Arbeidsområdet vårt er hovedsakelig i Rogaland, men vi har også kunder og oppdrag andre steder i landet.

Lie Ventilasjon er en totalleverandør av VVS-tjenester både for nye prosjekter, rehabilitering, og service/vedlikehold.

Sammen med våre samarbeidspartnere innen elektro, rør og bygg automatisering utvikler og utfører vi totaltekniske leveranser innenfor de fleste bygninger og prosessanlegg.

Vi har sentralgodkjenning og er medlem av Startbank. 

Sponsorater

Vi er stolt sponsor av Viking FK, Klepp IL og Ganddal IL. Det er viktig for oss å støtte opp i lokalmiljøet der våre ansatte er engasjert.